viernes, 30 de abril de 2010

La pintora ‘Monse’ Pla, exposa a Figueres, by Quim Pedret

Pintura

El pasat dilluns 26 d’abril, la pintora ‘Monse’ Pla, veïna de Llançà va exposar la seva darrera obra al Col.legi d’Advocats de Figueres.
La presentació de la pintora va anar a carrec del Degà Jaume Torrent. La exposició restarà oberta fins el 18 de maig al Col.legi d’Advocats al carrer Llers 13 de Figueres

La pintora ‘Monse’ Pla

Presentació de Jaume Torrent
MONSE PLA
Mai m’havien demanat fer la presentació d’una obra artística que prèviament no coneixia, per això em va sorprendre quan la Monse Pla ho va fer. Vençut potser per la vanitat o per la seva veu suau i la seva mirada somiadora, o per la nostàlgia d’una amic comú, vaig dir que si.
Em va donar la referència de la pagina web i aquest matí de diumenge, quan els diaris van plens del núvol de fum de un volcà islandès de nom impossible que col·lapsa totes les connexions àrees mundials i l’empat del Barça amb l’Espanyol que sembla ser un cataclisme de similars proporcions, l’he oberta.
He vist també núvols, en aquest cas blaus dels cels empordanesos i també boires evanescents, amb tots els colors de l’arc de San Martí, cobrint subtileses d’arbres insinuats com en un somni psicodèlic.
I dibuixos de racons de poble o de cales marines fetes amb una sola línea, amb petits velers agrupats també com un núvol, que contrasta amb el que es defineix al cel. Dibuixos suaus, de pocs colors i línees definides, clars com una matinada d’estiu.
Es una obra que sembla ser el reflexa de la personalitat que emana, a primer cop d’ull, de la seva autora: un treball subtil, elegant, minimalista però alhora violent quasi volcànic, en la utilització de colors vius, nets, harmònics i lluminosos en les seves aquarel-les.
Una obra que sembla feta de soledats i silencis, els mateixos que evoquen les matinades clares de l’estiu a Llançà, quan el groc intens de foc del sol es reflexa en el blau de la mar en calma, per l’horitzó de llevant.
Us convido a descobrir-la conjuntament a l’exposició que fem al Col·legi d’advocats de Figueres els propers dies del mes Abril.
Jaume Torrent
Abril 2010


Qui es la ‘Monse’ Pla sensa la T?

‘Monse’ Pla neix a Barcelona. Però es va instal·lar arran de mar a Llançà. Va cursar estudis a l’Escola Massana de Barcelona.
Artista de vocació internacional, ha fet de més d’un centenar d’exposicions a museus, galeries i llocs públics de reconegut nom. Especialment dotada pel color, algunes de les seves aquarel·les son un prodigi de cromatisme.
Que opinan de la Monse….
Però allò que la fa diferent de qualsevol altra artista és el fet que paral·lelament a la seva carrera artística ha assolit un compromís profund i radical amb la natura, ja sigui en el si d’associacions ecològiques, ja sigui de forma totalment personal, alhora que ha col·laborat amb nombroses revistes, ha donat innombrables conferències i ha participat en programes de ràdio i televisió……María Lluïsa Borràs Diari de Girona 27 de Desenbre 2009

La pintura de la Monse és com passar de la física a la metafísica, com anar dels sentits als sentiments. Modest Cuixart

Los últimos paisajes de atmósfera evanescente de ‘Monse ‘Pla, especialmente árboles y bosques…….La Vanguardia, 12 Julio 2009

…..així evoluciona l’obra pictòrica de Monse Pla, traduint una sensibilitat a flor de pell plena de profundes suggerències per qui sap veure i escoltar.
Mirem doncs i escoltem ……..Charles Colombara, rédacteur

monsemarcp@gmail.com
www.monsepla.com
+34 606 981 935


Quim Pedret i Rovira
 Vilajuïga

Toni Nadal (Meteoròleg de TV3) a Palau-Saverdera, by Quim Pedret

7ª Fira del Paisatge a Palau-Saverdera



Quim Pedret/Palau-Saverdera

Dins dels molts actes de la 7ª Fira del Paisatge a Catalunya, programats per l’Associació de Veïns de Palau-Saverdera, va tenir lloc el divendres 23 d’abril, festivitat de Sant Jordi una xerrada col·loqui a càrrec del meteoròleg de TV3 Toni Nadal. El tema triat pel meteoròleg i l’organització va ser ‘La Tramontana’. L’acte es va celebrar en el Centre Civic de Palau i van assistir gairebé un centenar de persones. Des d’aquí li donem les gràcies al Toni Nadal, pels seus consells i sabiesa sobre la tramuntana i l’Empordà i la seva simpatia i també a la gent que va fer possible, que Nadal es desplacés a Palau-Saverdera des de Barcelona, en un dia tan assenyalat per a tots els catalans. Moltes gràcies a tots.


Las ‘Fotos’



Fotos: Quim Pedret

Guillem Pluja Quim Pedret Kudry7 Joaquim Pedret Kudry Toni Nadal1
Gullém Plujà, Toni Nadal, Joaquim Pedret Rovira i el Pauli Geli




Fotos: Guillem Plujà y Elena Kudryashova
Elena Kudry Joaquim PedretToni Nadal Guillem Pluja Toni Nadal Palau
Toni Nadal, Joaquim Pedret, la pintora Elena Kudry i el Pauli




Foto: Quim Pedret
Guillem Pluja Toni Nadal Joaquim Pedret Kudry Toni Nadal8Foto: Guillem Plujà
Guillém Plujà, Elena Kudry, Quim Pedret Rovira i José Luís Bartolomé




Fotos: Joaquim Pedret
 Elena Kudry Guillem Pluja
Toni Nadal de TV3, la pintora Elena Kudry i en Guillem Plujà de Ona Vilamalla



"Hi ha un color, de primavera i d’hivern, un color verd. Tindríem a l’estiu el color groc, el cereal està a punt ja de ser cultivat. I després tindríem el color de la tardor, que és abans de sembrar, o un cop s’ha collit i s’han llaurat les terres, el color de terra, el color marró."


Quim Pedret Rovira
Fotograf i Escriptor

Castell de Quermançó 4ª Septiembre 2007, by Quim Pedret

30 Artistas en el Castell de Quermancó

"El Castell de Quermançó-Font d’inspiració" a l’Espelt de Vilajuïga, i de "Quermançó al Castell de Sant Ferran de Figueres"

Y llegó el día, la Sala Martin Zermeño del Castell de Sant Ferran de Figueres nos esperaba. Nos esperaban los plafones pintados, los cuadros expuestos en el Celler Espelt, los creados después, los grabados, las fotografías, las esculturas que habían sido la fuente de inspiración. Más de 300 invitados visitaron la Sala del castell y el patio de entrada donde estaba instalado un plafón. Estaba aparentemente en blanco donde las pintoras Tere Fita, Antonia Vallejo, María Escat, Elisabet Arumí, Elena Kudry, María Tort y algún espontaneo pintaron un cuadro. El cuadro tenía de ser una fusión entre el Castell de Quermancó de Vilajuïga y el Castell de Sant Ferran de Figueres. Así sucedió. Y al rato estaba todo preparado para ‘quemar’ el plafón recién pintado y así fue que los pintores Agell Sastre, Jaume Simón y David Ansón, soplete en mano ‘destruyeron’ el plafón y la pintura del Castell desapareció, pero al rato y a la vista de los presentes un tanto atónitos apareció la silueta del Castell de Sant Ferran. Dentro de la silueta estaban grabados los nombres de los artistas que habíamos estado trabajando durante casi un mes para llevar a cabo esta bonita realidad. Y también había otro Castell de Quermançó. Gracias a todos
Era el verano del 2007…
Esta fue la cuarta parte… pero aquí no acabo todo, meses después hubo una cena…

Quim Pedret
 

jueves, 29 de abril de 2010

Castell de Quermançó 3ª Agost 2007, by Quim Pedret

30 Artistas en el Castell de Quermancó

"El Castell de Quermançó-Font d’inspiració" a l’Espelt de Vilajuïga, i de "Quermançó al Castell de Sant Ferran de Figueres"
A primeros de agosto de 2007, en el Castell de Sant Ferran de Figueres empezamos un trabajo artístico que tuvo su origen en el Castillo de Quermancó en Vilajuïga (2 primeras partes). En la primera reunión, estábamos Jaume Simón, Sebastià Agell Sastre, David Ansón, Antonia Vallejo, Tere Fita, Elisabet Arumí, Elena Kudry, Josep Turbau, Pere Bellés, Moreno Jiménez, Joaquim Pedret, Josep María Martorell. Días despues se añadieron los pintores Salvador Torres, Carles Bros, Maria Tort, María Escat y Matas Diumenge. Pintamos en el Castillo de Sant Ferran lo que imaginábamos del Castell de Quermançó. ´
Teníamos 92 metros cuadrados de plafones de madera y chapa vacíos que nos harían de soporte. Al verlos tuvimos la sensación de que seria un trabajo bonito, pero casi imposible. Teníamos el tiempo en contra y tampoco todos los pintores tenían tiempo suficiente para desplazarse a Figueres y pintar y no teníamos la luz natural deseada. Tuvimos de sacar los plafones casi al exterior. Fueron días para pintar, comer, conocer, convivir y esperar el resultado final. Pero trabajando mucho y con sentido de humor y las ganas de acabarlo, llegamos a la exposición del 1º de Septiembre del 2007, en el mismo Castillo de Figueres, pero esto ya es otra historia…la 4ª parte
Era el verano del 2007…
Esta fue la tercera parte….

Reunión de Trabajo
Foto: Elena Kudry
1ºQuim Pedret Jaume Simon Agell Satre
Agell Sastre, Jaume Simón, Josep Turbau, Moreno


Joaquim Pedret Kudry Sant Ferran
Ansón, Moreno, Arumí, Vallejo, Fita, Quim Pedret, Agell, Jaume Simón

Foto: Elena Kudry
Joaquim Pedret Castell Sant Ferran1
Pedret, Ansón, Moreno, Arumí, Vallejo, Tere Fita, Agell, Simón

Foto: Elena Kudry
Joaquim Pedret Kudry Sant Ferran3
Ansón, Moreno, Arumí, Vallejo, Fita, Quim Pedret, Agell, Simón

Foto: Elena Kudry
Joaquim Pedret Kudry Sant Ferran4
Anson, Moreno, Arumí, Vallejo, Tere Fita, Quim Pedret, Agell, Simón

Foto: Elena Kudry
Joaquim Pedret Castell Sant Ferran5
Ansón, Moreno, Arumí, Vallejo, Fita, Quim Pedret, Agell, Simón

Foto: Elena Kudry
Joaquim Pedret Castell Sant Ferran8
Jaume Simón, Joaquim Pedret

Foto: Quim Pedret
Josep Turbau Anson PEdret
Turbau, David Ansón, Moreno, Agell Sastre

Foto: Elena Kudry


Foto: Quim Pedret
Agell Fita Arumi Pedret Kudry Pedret
Elena Kudry, Moreno, Arumí, Vallejo, Fita, Agell, Simón

Foto: Elena Kudry
Agell Fita Arumi Vallejo Pedret Kudry
Moreno, Agell, Tere Fita, Arumí, Antonia Vallejo

Foto: Quim Pedret
Agell Simon Arumi Kudry Pedret
Elena Kudry, Moreno, Elisabet Arumí, Vallejo, Fita, Agell, Simón

Foto: Quim Pedret
Anson Moreno Jomences Agell Arumi Turbau
Turbau, Moreno, Arumi, Vallejo, Fita, Agell, Simón, Elena Kudry

Foto: Elena Kudry
Antonia Vallejo Arumi Fita Agell
Agell, Fita, Arumí, Antonia Vallejo

Foto: Quim Pedret
Elena Kudry Castell Sant Ferran
Moreno, Arumí, Fita, Agell, Simón, Elena Kudry

Foto: Quim Pedret
Elena Kudry Castell Sant Ferran1
Turbau, Moreno, Arumí, Fita, Agell, Simón, Elena Kudry

Foto: Quim Pedret
Elena Kudry Castell Sant Ferran2
Turbau, Moreno, Arumí, Fita, Agell, Simón, Elena Kudry

Foto: Joaquim Pedret
Elena Kudry Castell Sant Ferran3
Arumí, Vallejo, Fita, Elena Kudryashova

Foto: Quim Pedret Rovira
Elena Kudry Castell Sant Ferran4
Moreno, Arumí, Fita, Agell, Simón, Elena Kudryashova



Material
Foto: Joaquim Pedret

Joaquim Pedret Castell Sant Ferran
Plafones en Sant Ferran (92 metros cuadrados)

 
Sopar de treball

Foto: Joaquim Pedret
Anson Elena Kudry Agell Pedret
Ansón, Agell Satre, Elena Kudry

Foto: Quim Pedret
Arumi Turbau Martorell Anson Pedret
Ansón, Martorell, Elena Kudry, Turbau, Arumí

Foto: Quim Pedret
Elena Kudry Belles Simon Kudry
Ansón, Martorell, Elena Kudry, Bellés, Vallejo, Arumí

Foto: Quim Pedret
Elena Kudry Moreno Simon Kudry
Martorell, Elena Kudry, Moreno, Simón

Foto: Quim Pedret
Elena Kudry Moreno Simon Anson Pedret
Ansón, Martorell, Elena Kudry, Bellés, Fita, Vallejo



Primer día de trabajo, después de la cena

Foto: Quim Pedret
Arumi Fita Vallejo Anson Pedret
Arumí, Fita, Elena Kudry, Vallejo, Ansón, Moreno, Martorell

Foto: Elena Kudry
Fita Belles SimonPedret Kudry
Tere Fita, Jaume Simón, Martorell

Foto: Elena Kudry
Fita Simon BellesPedret Kudry
Vallejo, Fita, Simón, Martorell, Pere Bellés

Foto: Quim Pedret
Fita VallejoQuim Pedret Castell Sant Ferran
Tere Fita, Antonia Vallejo

Reunió de Treball

Foto: Jaume Simó
Kudr Pedret VAllejo Escat Agell
Escat, Vallejo, Elena Kudry, Quim Pedret, Agell
Foto: Elena Kudry


Anson Simon Pedret Kudry
David Ansón, Agell Satre, Simón…
Foto: Quim Pedret

Vallejo, Jaume Simón, David Ansón, Agell Sastre
Foto: Quim Pedret
Escat Simom Agell Pedret Kudry
Vallejo, Simón, Ansón, Agell, Escat, Bellés, Turbau
Foto: Quim Pedret

Escat Vallejo jaume SimonPedret Kudry
María Escat, Antonia Vallejo, Jaume Simón
Foto: Quim Pedret

Escat Vallejo Simon Pedret Kudry
Escat, Antonia Vallejo, Simón



Foto de trabajo
Foto: Quim Pedret
Kudry Belles Pedret Kudry
Bellés, Turbau, Hurtós, Agell, Ansón, Simón, Escat, Vallejo, Kudry
Foto: Joaquim Pedret Rovira

Kudry Belles anson Simon agell Pedret Kudry
Bellés, Turbau, Hurtós, Agell, Ansón, Simón, Escat, Vallejo, Elena Kudryashova

Días Posteriores
Foto: Quim Pedret
VAllejo Fita Quim PEdret
Antonia Vallejo y Tere Fita
Foto: Elena Kudry

Belles vallejoKudry Pedret
Antonia Vallejo y Pere Bellés
Foto: Elena Kudry

Antonia Vallejo Pedret
La pintora Antonia Vallejo
Foto: Quim Pedret

Antonia Vallejo Pedret
La pintora Antonia Vallejo
Foto: Quim Pedret

Antonia Vallejo2Pedret Kudry
La pintora Antonia Vallejo
Foto: Quim Pedret

antonia vallejo quim pedret
La pintora Antonia Vallejo
Foto: Elena Kudry

Antonia Vallejo7Pedret Kudry
La pintora Antonia Vallejo
Foto: Quim Pedret

Antonia Vallejo9Pedret Kudry
La pintora Antonia Vallejo
Foto: Elena Kudryashova

Antonia Vallejo AgellPedret Kudry
Los pintores Antonia Vallejo y Agell Sastre

Antonia Vallejo EscatKudry Pedret
Las pintoras Antonia Vallejo y María Escat

Foto: Elena Kudry
Antonia Vallejo FitaKudry Pedret
Las pintoras Antonia Vallejo y Tere Fita


Antonia Vallejo Maria escatKudry Pedret
Las pintoras Antonia Vallejo y María Escat


Foto: Elena Kudry
David Anson Kudry Pedret2
El Escultor David Ansón

David Anson Quim Pedret5
Escultura de David Ansón

David Anson Vallejo Pedret
El Escultor David Ansón y Antonia Vallejo
Foto: Elena Kudryashova

David SastreQuim Pedret
David Ansón y Sebastià Agell Sastre
Foto: Elena Kudry

David AnsonKudry Pedret
El Escultor David Ansón y Jaume Simón
Foto: Elena Kudryashova


David Anson Quim Pedret
La escultura de David Ansón

David Anson Quim Pedret1
La escultura de David Ansón

David Anson Kudry Pedret3
La escultura de David Ansón

David Anson Quim Pedret3
La escultura de David Ansón

Foto: Joaquim Pedret
Elena Kudry Quim Pedret
La pintora Elena Kudry
Foto: Joaquim Pedret

Elena Kudry Quim Pedret
La pintora Elena Kudry
Foto: Joaquim Pedret

Elena Kudry Quim Pedret
La pintora Elena Kudry
Foto: Joaquim Pedret

Elena Kudry Quim Pedret
La pintora Elena Kudry
Foto: Joaquim Pedret

Elena Kudry Quim Pedret07
La pintora Elena Kudry
Foto: Joaquim Pedret

Elena Kudry Quim Pedret
La pintora Elena Kudry
Foto: Joaquim Pedret

Elena Kudry Quim Pedret08
La bailarina Elena Kudry
Foto: Joaquim Pedret

Elena Kudry Quim Pedret08
La pintora Elena Kudry
Foto: Joaquim Pedret

Elena Kudry Quim Pedret10
Elena Kudryashova
Foto: Joaquim Pedret

Elena Kudry Quim Pedret11
La pintora Elena Kudry
Foto: Quim Pedret Rovira

Elena Kudry Quim Pedret
La pintora Elena Kudry
Foto: Quim Pedret Rovira

Elena Kudry Quim Pedret
La pintora Elena Kudry
Foto: Quim Pedret Rovira

Elena Kudry Quim Pedret
La pintora Elena Kudry
Foto: Quim Pedret Rovira
Elena Kudry Quim Pedret
El ‘estudio’ de Elena Kudry
Foto: Quim Pedret Rovira

Elena Kudry Quim Pedret
La pintura de Elena Kudry
Foto: Quim Pedret Rovira

Elena Kudry Quim Pedret
La pintura de Elena Kudry
Foto: Quim Pedret Rovira
Elena Kudry Quim Pedret
La pintora Elena Kudry
Foto: Quim Pedret Rovira

Kudry Anson Vallejo Pedret
Antonia Vallejo, David Ansón y Elena Kudry
Foto: Quim Pedret Rovira
Elena Kudry Quim Pedret
Elena Kudry y Elisabet Arumí


Foto: Quim Pedret Rovira
Elena Kudry Quim Pedret
Las pintoras Elisabet Arumí y Elena Kudry
Foto: Quim Pedret Rovira

Foto: Quim Pedret Rovira
Elena Kudry Quim Pedret
La pintora Elena Kudry
Foto: Quim Pedret Rovira

Elena Kudry Quim Pedret
La pintora Elena Kudry
Foto: Quim Pedret Rovira

Elena Kudry Quim Pedret00
La pintora Elena Kudryashova
Foto: Quim Pedret Rovira

Elena Kudry Quim Pedret
La pintora Elena Kudry
Foto: Quim Pedret Rovira

Elena Kudry Quim Pedret
La pintora Elena Kudry
Foto: Quim Pedret Rovira

Elena Kudry Quim Pedret1
La bailarina Elena Kudry
Foto: Quim Pedret Rovira

Elena Kudry Quim Pedret
La pintora Elena Kudry
Foto: Quim Pedret Rovira

Elena Kudry Quim Pedret03
La pintora Elena Kudry
Foto: Quim Pedret Rovira

Elena Kudry Quim Pedret03
La pintora Elena Kudry y Josep Turbau

Elisabet
Foto: Quim Pedret
Arumi Quim PEDRET
La pintora Elisabet Arumí

Arumi Quim PEDRET
La pintora Elisabet Arumí
Foto: Quim Pedret Rovira

Arumi Quim PEDRET
Las pintoras Elisabet Arumí y Kudryashova

Arumi Quim PEDRET
La pintora Elisabet Arumí

Arumi Joaquim Pedret
La pintora Elisabet Arumí

Arumi Joaquim Pedret
La pintora Elisabet Arumí
Foto: Elena Kudry

Arumi Joaquim Pedret
La pintora Elisabet Arumí
Foto: Elena Kudryashova

Arumi Joaquim Pedret
La pintora Elisabet Arumí y Jaume Simón
Foto: Joaquim Pedret Rovira

Arumi Quim PEdret
La pintora Elisabet Arumí
Foto: Joaquim Pedret Rovira

Arumi Quim PEdret
La pintora Elisabet Arumí
Foto: Joaquim Pedret Rovira

Arumi Quim PEdret
Las pintoras Elisabet Arumí y Elena Kudry

Foto: Joaquim Pedret Rovira
Arumi Joaquim Pedret
La pintora Elisabet Arumí

Foto: Joaquim Pedret Rovira
Arumi Joaquim Pedret
La pintora Elisabet Arumí

Simón y Antonia
Foto: Joaquim Pedret Rovira
Simon Vallejo Pedret
Foto: Joaquim Pedret Rovira

Antonia Vallejo Tere Fita
Las pintoras Antonia Vallejo y Tere Fita
Foto: Joaquim Pedret Rovira

vallejoKudry Pedret
La pintora Antonia Vallejo
Foto: Elena Kudry

Belles vallejoKudry Pedret
Los pintores Antonia Vallejo y Pere Bellés
Foto: Joaquim Pedret Rovira

Elena Kudry Agell Quim Pedret
Los pintores Antonia Vallejo, Agell Sastre y Kudryashova
Foto: Joaquim Pedret Rovira

Antonia Vallejo2Pedret Kudry
La pintora Antonia Vallejo

Antonia Vallejo7Pedret Kudry
La pintora Antonia Vallejo
Foto: Joaquim Pedret Rovira

Antonia Vallejo AgellPedret Kudry
Los pintores Agell Sastre y Antonia Vallejo
Foto: Joaquim Pedret Rovira

  Vallejo Escat Kudry Pedret
Las pintoras Antonia Vallejo y Escat
Foto: Joaquim Pedret Rovira

Antonia Vallejo FitaKudry Pedret
Las pintoras Antonia Vallejo y Teresa Fita

Elisabet i Joan
Foto: Joaquim Pedret Rovira
Arumi Falgarona Joaquim Pedret
Los pintores Elisabet Arumí y Joan Falgarona
Foto: Joaquim Pedret Rovira
Arumi Falgarona Joaquim Pedre
Los manos de Elisabet Arumí y Joan Falgarona
Foto: Joaquim Pedret Rovira

Arumi Falgarona Joaquim Pedre
Los pintores Elisabet Arumí y Joan Falgarona
Foto: Joaquim Pedret Rovira

Arumi Falgarona Joaquim Pedre
Los pintores Elisabet Arumí y Joan Falgarona
Foto: Joaquim Pedret Rovira

Arumi Falgarona Joaquim Pedre
Los pintores Elisabet Arumí y Joan Falgarona
Foto: Joaquim Pedret Rovira

Arumi Falgarona Joaquim Pedre
Los pintores Elisabet Arumí y Joan Falgarona
Foto: Joaquim Pedret Rovira

falgarona arumi joaquim pedret
Los pintores Elisabet Arumí y Joan Falgarona
Tere
Foto: Joaquim Pedret Rovira


Foto: Quim Pedret Rovira
jaume Simon Quim PedretKudry
El pintor Jaume Simón


Joan
Foto: Quim Pedret Rovira
JOan Falgarona Quim Pedret
El pintor Joan Falgarona
Foto: Quim Pedret Rovira

JOan Falgarona Quim Pedret
El pintor Joan Falgarona
Foto: Quim Pedret Rovira

JOan Falgarona Quim Pedret
El pintor Joan Falgarona
Foto: Quim Pedret Rovira

JOan Falgarona Quim Pedret
El pintor Joan Falgarona
Foto: Quim Pedret Rovira

JOan Falgarona Quim Pedret
El pintor Joan Falgarona
Foto: Quim Pedret Rovira

JOan Falgarona Quim Pedret
El pintor Joan Falgarona
Foto: Quim Pedret Rovira

JOan Falgarona Quim Pedret
La mano del pintor Joan Falgarona


El pintor Josep Turbau
Josep Turbau Agell Joaquim Pedret
Los pintores Josep Turbau y Agell Satre
Foto: Quim Pedret Rovira

Josep Turbau Quim Pedret
El pintor Josep Turbau
Foto: Quim Pedret Rovira

Josep Turbau Joaquim Pedret2
El pintor Josep Turbau
Foto: Quim Pedret Rovira

Josep Turbau Quim Pedret
El pintor Josep Turbau
Foto: Quim Pedret Rovira

Josep Turbau Quim Pedret4Kudry
El pintor Josep Turbau
Foto: Quim Pedret Rovira

Josep Turbau Quim Pedret
El pintor Josep Turbau
Moreno
Foto: Elena Kudry


Foto: Quim Pedret Rovira
Belles Fita Quim Pedret1Kudry
El pintor Pere Bellés
Foto: Elena Kudry

El pintor Pere Bellés
Foto: Quim Pedret Rovira
Belles Fita Quim PEdret0Kudry



Foto: Elena Kudry
Hurtos Quim Pedret2
El pintor Pere Hurtós
Foto: Quim Pedret Rovira

Pere Hurtos Quim PEdret
El pintor Pere Hurtós
Foto: Quim Pedret Rovira

Hurtos Quim Pedret2
El pintor Pere Hurtós
Foto: Quim Pedret Rovira

Hurtos Quim Pedret02KUdry
El pintor Pere Hurtós
Foto: Elena Kudry

Hurtos Quim Pedret2
La pintura Pere Hurtós
Foto: Elena Kudry

Hurtos Quim Pedret2
El ‘estudio’ de Pere Hurtós
Foto: Quim Pedret Rovira

Hurtos Quim Pedret6
El pintor Pere Hurtós
Foto: Quim Pedret Rovira

Hurtos Quim Pedret2
El pintor Pere Hurtós
Foto: Quim Pedret Rovira

Hurtos Quim Pedret2
El pintor Pere Hurtós
Foto: Quim Pedret Rovira

Hurtos Quim Pedret2
El mano de Pere Hurtós
Foto: Quim Pedret Rovira

Hurtos Quim Pedret2
Pere Hurtós y Jaume Simón
Foto: Elena Kudry

Pere Hurtos Simon Quim Pedret
Pere Hurtós y Jaume Simón
Foto: Elena Kudry

Foto: Quim Pedret Rovira
Hurtos Quim Pedret2
Pere Hurtós y Elisabet Arumí
Foto: Quim Pedret Rovira

Hurtos Quim Pedret2
El pintor Pere Hurtós
Foto: Quim Pedret Rovira

Hurtos Quim Pedret2
El pintor Pere Hurtós
Foto: Elena Kudry

Hurtos Quim Pedret2
La pintura Pere Hurtós
Foto: Elena Kudry

Hurtos Quim Pedret2
El pintor Pere Hurtós
Foto: Elena Kudry

Hurtos Joaquim Pedret7Kudry
El pintor Pere Hurtós
Foto: Quim Pedret Rovira

Hurtos Quim Pedret2
El pintor Pere Hurtós
Foto: Elena Kudry

Hurtos Quim Pedret2
La pintura Pere Hurtós
Foto: Elena Kudry

Hurtos Quim Pedret2
La pintura Pere Hurtós
Pere
Foto: Quim Pedret

Foto: Elena Kudry
Joaquim Pedret
El fotógrafo Joaquim Pedret
Foto: Elena Kudry

Quim Pedret
El fotógrafo Joaquim Pedret
Foto: Elena Kudry

Joaquim Pedret2Kudry
Joaquim Pedret i Rovira
Foto: Elena Kudry

Joaquim Pedret Agell satre
Joaquim Pedret y Agell Sastre
Foto: Elena Kudry

Quim Pedret Pere Hurtos
Pere Hurtós y Quim Pedret
Foto: Elena Kudry

Sebastià
Foto: Elena Kudry
agell Satre Quim PEdret
El pintor Sebastià Agell Sastre
Foto: Quim Pedret

Agell Sastre Quim PEdret
El ‘estudio’ de Agell Sastre
Foto: Quim Pedret

Agell Sastre Fita VallejoPEdret Kudry
Agell Sastre, Tere Fita y Antonia Vallejo
Foto: Quim Pedret

Agell Sastre PEdret Kudry
El pintor Sebastià Agell Sastre
Foto: Joaquim Pedret

Agell Sastre Jaume Simon
Agell Sastre y Jaume Simón
Foto: Joaquim Pedret

Agell SatrePEdret Kudry00
El pintor Sebastià Agell Sastre
Foto: Quim Pedret

Agell VallejoPEdret Kudry
Agell Sastre, Fita, Vallejo y Elena Kudry
Foto: Elena Kudry

Agell Sastre0PEdret Kudry
El pintor Sebastià Agell Sastre
Foto: Quim Pedret

Agell sastre Joaquim PEdret
El pintor Sebastià Agell Sastre
Foto: Joaquim Pedret

Agell sastre Joaquim PEdret
El pintor Sebastià Agell Sastre
Foto: Quim Pedret

Agell Sastre6PEdret Kudry
El pintor Sebastià Agell Sastre
Foto: Quim Pedret

Agell Sastre7PEdret Kudry
El pintor Sebastià Agell Sastre



Plafones

Foto: Joaquim Pedret
Anson y TorresPEdret Kudry
Castell de Sant Ferran
Foto: Joaquim Pedret

Carles Bros Quim PedretKudry
Castell de Sant Ferran


Foto: Joaquim Pedret
Joaquim Pedret Rovira
Castell de Sant Ferran


Detalles
Foto: Joaquim Pedret
Eleisabet Arumi Quim Pedret
Senyora de Quermançó (Arumí)
Foto: Joaquim Pedret

Arumi Joaquim Pedret Kudry
Senyora de Quermançó (Arumí)
Foto: Joaquim Pedret

Arumi Joaquim Pedret Kudry
Senyora de Quermançó (Arumí)
Foto: Joaquim Pedret

Arumi Joaquim Pedret Kudry
Senyora de Quermançó (Arumí)
Foto: Joaquim Pedret

Arumi Joaquim Pedret Kudry
Quermancó
Foto: Joaquim Pedret


Foto: Joaquim Pedret
Joaquim Pedret1San Ferran
Castell de Sant Ferran



Castell de Sant Ferran
Foto: Joaquim Pedret
Joaquim Pedret
Castell de Sant Ferran



Foto: Joaquim Pedret
Elena Kudry Quim PEdretKudry
La pintora Elena Kudry
Foto: Joaquim Pedret

Belles Simon Quim Pedret
Simón y Bellés
Foto: Joaquim Pedret

Belles Quim Pedret1Kudry
El pintor Pere Bellés
Foto: Joaquim Pedret

Belles Quim PedretKudry
Pere Bellés y su estrella
Foto: Elena Kudry

Agell Sastre Quim PedretKudry
Sebastià Agell Sastre
Foto: Elena Kudry


Castell de Quermançó y Castillo Sant Ferran de Figueres


Foto: Joaquim Pedret
Castell de Quermanço Quim PEdret
Castell de Quermançó (Falgarona)
Foto: Joaquim Pedret

Castell de Quermanço Quim PEdret
Castell de Quermançó (Arumí)

Joaquim Pedret i Rovira
Fotograf i Escriptor