martes, 7 de septiembre de 2010

Roses Vayreda em preocupa, by Quim Pedret

La Montserrat Vayreda farà avui 7 de setembre una Recollida de Totxanes
Recordeu, al matí, inici de l’escola Montserrat Vayreda de Roses als terrenys de la Vinyassa destinats a acullir-hi l’escola definitiva!!!
Concentració de pares i mares el dia 7 de setembre a les 9 h als terrenys de la Vinyassa – Recollim totxanes per a l’ escola!

Benvolguts pares i mares,
Us convoquem per demà 7 de setembre, dia de començament de les classes, vingueu amb els vostres fills a les 9 h als terrenys de la Vinyassa on hauria de construir-se l’escola. Allà farem una concentració en protesta pel retard en la construcció de l’escola. Esperem la presència dels mitjans de comunicació, per la qual cosa és important la nostra presència massiva. Hem de cridar l’atenció sobre la nostra situació per tal de poder aconseguir respostes. Us anirem informant properament d’altres accions.
Us preguem passeu el missatge a tots els pares i mares per tal que la convocatòria sigui un èxit. Recollim totxanes per a la nostra escola
"Si la Montserrat Vayreda fa una recollida de toxanes, l’actual equip de govern, ja podria començar a recollir les seves maletes i cap a casa. No us sembla?"


Quim Pedret i Rovira

No hay comentarios:

Publicar un comentario