sábado, 1 de febrero de 2014

Vaja merda oi?, CAT'S, by Quim Pedret

…están de conya, oi?

COSES QUE PASANT ALGUNS POBLES
Les preses i la mala educació mai son bones, i molt menys per guanyar unes el.leccions
No m’oblido de posar les fotografies ‘prohibides’ del famós C.A.T. de Vilajuïga (Totxana Mul.lecular, en forma de edifici ranci i carrincló), del cual segons un excel·lent regidor de l’ajuntament, no es poden fer-ne fotografies per ningú, a menys que fassis la promesa de votar-lo, passant per un notari, perquè ell pugui ser el proper alcalde a les properes el.leccions municipals, en cas de que el actual batlle els hi fes figa.


Cat 
Foto Quim Pedret
Esbarjo ¿Piscina Publica
Centre Acullida Turistica  (CAT) i dos Centres de Acullida Tristos (CAT'S) Fotos Quim Pedret



Cuant jo volia fer-ne unes fotografies, vaig tenir la delicadesa de demar permís al Sr. Regidor que supervisaba les obres exteriors i les seves excel·lents paraules varen ser enriquidores: "Aixó -el CAT- es cosa de la Generalitat i del Huguet" “NO es poden fer fotografias” ¡¡¡Aivalahostia Patxi!!!
Suposo que el Sr. Regidor de Vilajuïga, malgrat aquestes confiances en vers un tal Huguet, vaig pensar i deduir que es es devia referir al Honorable Conceller de la Generalitat Sr. Josep Huguet i Biosca, Conseller de Innovació, Universitats i Empreses. El Sr. Huguet és enginyer industrial per l’Escola d’Enginyers Superiors de Terrassa i llicenciat en Història Contemporània per la Universitat Autònoma de Barcelona.

huguet
Sr. Josep Huguet i Biosca

El Conceller Sr. Josep Huguet, és autor de diversos llibres, entre els quals destaca l’últim que ha publicat: ‘Emancipar Catalunya’.
Coses que a vegades fa el mal gust, el pseudo-poder mal entès i potser la mala educació o ignorància i la prepotencia. Així anem. Coses de poble.

Quim Pedret

No hay comentarios:

Publicar un comentario