martes, 25 de octubre de 2011

Duran sobra dins una Catalunya Independen,t by Quim Pedret



Que hi feia en Duran a Vilademuls (Pla de l’Estany) el diumenge 23 d’octubre ?

Potser ja seria hora de que algu digui que Duran hi sobra, el mon s’ha mogut molt en els ultims 30 anys, i ell tambe, pero potser ja n’hi ha prou.

Confesso haver votat CiU a les catalanes. M’apendeixo?. NO Ara bé, el dia 20 de Novembre me’n vaig a passejar. Mai no se’m passaria pel cap ni tan sols plantejar-me el vot a en Duran ni a CiU. Ara no. Ja ho va dir aquell: “Una vez y ‘na’ mas Santo Tomás” Al Duran que el votin els espanyolistes. Ja fa molts anys que CiU sap que amb aquest candidat no es va enlloc, i només se l’agunta per tal de mantenir un cert equilibri de poders a la coalició i perquè el Sr. Duran imposa mà de ferro a Unió (sincerament, en desconec els motius) o millor callarlos, no sé per què té tan poca contestació interna a casa seva, és quelcom que se m’escapa).

Espero que CiU tregui uns resultats penosos i això els fassi renovar de cap a peus Mas , aquest no es el cami, ni son el millors. En Duran és un simple vividor de la política. Molt ben valorat per l’electorat espanyol i l’electorat del PP. Però és clar … l’electorat espanyol no vota a Catalunya, i l’electorat del PP vota directament el PP. Això passa perquè el vot idependendista ha de canviar, i lluitar pel dret a decidir. El drets a decidir no es el dret de plorar i retallar de CiU i amb el dret d’Independencia CiU tan com esta ara no hi entra.

De ben segur que a Catalunya serà el lloc de ‘l’estat espanyol’ amb més abstenció. En canvi a Euskadi, la participació serà altíssima perquè tenen partit independentista de masses. Cosa que no passa a Catalunya i permet les mediocritats, tipus Duran i la Chacón a Catalunya amb percentatges de vot cada vegada més migrats.

Al 20 N serà el cop definitiu d’una victòria sociològica de l’independentisme?

Catalunya, ARA, avui mateix, es troba orfe de representativitat política.

¡Collons!, perque em posso tant amb el Duran?, El pobre prou feina té en buscar cada dia més de mil euros, per tal de no dormir sota el pont de la M-40 a Madrid.
Ara dorm a una 'petita' suite del Hotel Palace?  No foteu !!!

El Quim Pedret i Rovira

No hay comentarios:

Publicar un comentario